Eredeti szakmám logisztikus.

Tudatosan készültem erre a területre. Középiskola idején minden nyáron logisztikai cégnél dolgoztam, az összes részlegét végigjárva. Eldöntöttem, hogy logisztikus lesz a szakmám. Érettségi után szakirányú iskolát választottam, melynek befejeztével jelentkeztem egyetemre, hogy tovább képezzem magam. Ennek már 12 éve és azóta ebben az iparágban tevékenykedtem.

Ezzel azt akartam leírni, hány évnek kellett eltelnie hogy magabiztosan érezhessem magam a munkaterületemen. Ismerősen mozgok a témákban, nem idegen semmilyen kifejezés és képben vagyok a versenytársakkal és a szolgáltatókkal pl. a raktárkezelő cégek piacával.

Lassan egy éve, hogy eldöntöttem másfelé fordítom a csónakomat és megismerek más vizeket is.

Nem éreztem azt, hogy kibontakozhatok a munkámban, ezért olyan területet kerestem amiben a kreatív énem is szerepet kaphat a rendszerszemléletem mellett. A keresgélés alatt egyszer csak szembejött velem a webdesigner szakma és felgyorsult a szívverésem… igen, ez az! Ezzel szeretnék foglalkozni. A döntés megszületett és belevágtam a képzésbe. Újra tanulni kezdtem.

Egyrészt felvillanyoz az új dolgok ismerete és ámulok a megvalósítási lehetőségeken, magával ragadnak a képek, hangulatok amiből töltekezni tudok, másrészt meg is ijeszt az a mennyiségű információ aminek nem vagyok birtokában. Ahogy mélyebbre és mélyebbre merülök, vagy fejtem le a layereket a digitális hagymámról, úgy veszek el sokszor a számtalan plugin között és én csak pislogok mennyi ismeret vár még rám.

Szerencsére egy fantasztikus oktatót találtam aki tapasztalatával és kiváló oktatói szemléletével segít végigvezetni és megismertetni a webdesin és a honlapépítés világával, miközben együtt felfedezzük az erősségeimet és az előnyömre fordítjuk.

Mikor úgy döntesz egyedül vágsz bele a saját vagy mások honlapjának felépítésébe, biztosan neked is számtalan kérdésed és buktatód lesz, mellette ezernyi sikerélménnyel megfűszerezve.

Ha úgy érzed átadnád az irányítást vagy csak segítségre van szükséged, keress bátran és létrehozzuk a megálmodott designt.