Rólunk

Hisszük, hogy egy csapat akkor tud megfelelően működni, ha egymást kiegészítve és erősítve vagyunk képesek dolgozni az ügyfeleink céljainak elérése érdekében. Csak így tudjuk megfelelően végig vezetni a hozzánk fordulókat a „brand-é válás” teljes folyamatán a komplex szolgáltatásaink által. Célunk, kiemelni ügyfeleinket a versenytársaik közül.

Egy márka, cég, vállalkozás akkor tud sikeres lenni, ha követni tudja az aktuális trendeket, változásokat, és nem szükséges rosszként tekint rájuk. Bámulhatjuk mások ügyességét, de ne feledjük, ugyanannyi idő- és energiaráfordítással jelentősen fejleszthetnénk saját teljesítményünket is. A legjobb módszer a változásra, ha apró lépésekben valósítjuk meg.

Szeretnénk, ha ügyfeleink vállalkozása új szintre tudna lépni egy modern, letisztult, megjegyezhető arculat által, közvetítve értékeiket a potenciális vevők felé.
Minden megbízásba beletesszük kreativitásunk, pozitív gondolkodásunk legjavát. Szeretjük a munkánkat, szívből dolgozunk, és igyekszünk, hogy ez meg is látszódjon projektjeinken.

Oros Bettina

Rend- és rendszerszerető, kreatív emberként a legnagyobb öröm számomra, ha olyan munkát végezhetek, amiben megvalósíthatom az addig csupán a képzeletben létező ötleteket. Legyen szó honlapról, arculatról, logóról, grafikai és marketing anyagokról, vagy bármilyen egyedi tartalomról.

Nagyon fontosnak tartom a folyamatos önképzést, igyekszem minél több technikát elsajátítani, folyamatosan naprakész maradni, hiszen ezek birtokában pontosabban tudom megvalósítani a hozzánk fordulók elképzeléseit.

Szakmai készségeim bővítése prioritás számomra.
Hozzám leginkább közel álló téma és folyamat a teljes arculat megalkotása, melynél törekszem az önazonosságra, figyelembe véve a piaci sajátosságokat.

Pecsenyiczki Dániel

A technológia folyamatosan, és egyre gyorsabban fejlődik. Életünk része, az emberi természet része.

Mindig csodálattal tekintettem a technológiai újításokra. Gyermeki izgalommal tudom figyelni, hogy ezek a dolgok miként változtatnak hétköznapi életünk szokásain.

Munkám során kiemelt figyelmet fordítok arra, hogy az aktuális trendek és újítások szinkronban és összehangban legyenek partnereink, megrendelőink igényeivel, és az általuk átadni kívánt értékekkel.

Pecsenyiczki Dániel

A technológia folyamatosan, és egyre gyorsabban fejlődik. Életünk része, az emberi természet része.

Mindig csodálattal tekintettem a technológiai újításokra. Gyermeki izgalommal tudom figyelni, hogy ezek a dolgok miként változtatnak hétköznapi életünk szokásain.

Munkám során kiemelt figyelmet fordítok arra, hogy az aktuális trendek és újítások szinkronban és összehangban legyenek partnereink, megrendelőink igényeivel, és az általuk átadni kívánt értékekkel.

,,A jövő még nyitott; mi döntjük el, mi lesz benne.’’

– Wolfgang G. Sonnenburg

Hogyan dolgozunk

Szolgáltatástól függ milyen lépéseken haladunk végig, azonban minden együttműködésnél a személyreszabott megoldásokra törekszünk.

Információ szerzés, felmérés

Első lépésként megismerjük az ügyfelet, a tevékenységi körét és a konkurenciát.

Úgy tudunk csak célt érni a terveinkkel, ha nem csupán a feladatra koncentrálunk, hanem fókuszba helyezzük a megvalósítani kívánt célokat. Szeretnénk megismerni milyen képet, benyomást szeretnénk közvetítsünk egy új logóval vagy az arculattal.

Ebben a szakaszban a fő hangsúly az információk összegyűjtésén van, mely után elkészíthető az ajánlat. Megrendelés esetén szerződést kötünk, melybe belefoglaljuk a megrendelő és a szolgáltató teljesítési pontjait, a fizetési és teljesítési szakaszokat.

Kreatív tervezés

Következő lépésben meghatározzuk a specifikációkat, a tartalom és a képek összegyűjtése után jöhet a tervezés. 🙂

A ránk bízott szolgáltatástól függ, hogy milyen lépések következnek, azonban mindegyiknél elmondható, hogy folyamatos kommunikáció van köztünk.

Szeretnénk, ha a látásmódunkba bepillanthatnának az ügyfelek, ezért hangulattáblával mutatjuk meg az irányt amit elképzeltünk a logó, arculat vagy weboldal esetében. A hangulattábla segít, hogy megszabjuk a pontosabb irányt a színek és képek segítségével, megmutatja milyen hangulatot szeretnénk tükrözni.

Online és offline marketing anyagok, illetve weboldal esetében is ebben a szakaszban már rendelkeznünk kell a szöveges tartalommal, melyet meg szeretnénk jeleníteni, ugyanis a tartalom határozza meg az elhelyezést és az alkalmazott grafikát. Képek hiányában jogtiszta forrásokkal tudunk mi is szolgálni, tartalomhiány esetén pedig igénybe vehető a szövegíró szolgáltatásunk.

Egy-egy szakasz egyeztetése és elfogadása után lépünk a következőre, cél a teljes elégedettség.

Létrehozás

Tovább lépünk és részletesen kidolgozzuk a felvázolt terveket

A design részletes kidolgozás után jöhet a megvalósítás, mikor „kézzelfoghatóvá” válnak a tervek.

Logó tervek és marketing anyagok esetében elkészítjük a különböző változatokat vektorgrafikus formában.

Weboldalak esetén elkészül a drótváz, a design terv részletes kidolgozása és a weboldal rendszerének komplett felépítése.

Átadás

Az elkészült anyagokat, weboldalt úgy adjuk át, hogy további felhasználás, alkalmazás könnyű legyen.

Logó és grafikai anyagok esetében a különböző felhasználási módhoz illeszkedő formátumokban kerülnek átadásra a tervek.

Igény esetén egyeztetünk nyomdával, weboldal esetén a domain- és tárhely ügyintézésében is segítséget nyújtunk.

A weboldalak önálló kezelését bemutatjuk, de természetesen lehetőség van az általunk történő karbantartásra, aktualizálásra is.

További kérdésed van?

Keress minket és válaszolunk minden kérdésedre