Szeretnél jobb anya lenni? Segítek, hogy azonnal jobban érezd magad!

Arra kérlek, húzd ki magad. Legyél nagyon büszke arra, hogy keresel, kutatsz, hogy szándékodban áll változtatni. Ez az egyik legfontosabb dolog, amit megtehetsz, megkérdőjelezni az egyértelműnek tűnő dolgokat. Csak azért, mert valamely események egymásután történnek, még nem biztos, hogy ok-okozati összefüggés van közöttük, vagy mert eddig mindig így vagy úgy történt, nem biztos, hogy ezután is ugyanúgy kell történnie.

Keressük meg együtt a legégetőbb kérdéseket és a legjobb, Téged előre lendítő új válaszokat, stratégiákat.

Mi az a coaching?

A coaching a jelenre fókuszál, arra összpontosít, hogy mi az, amin itt és most lehet változtatni. Kérdésekkel vezetlek el téged a kihasználatlan (belső) erőforrásidhoz, segítek ezeket mozgósítani annak érdekében, hogy jobban érezd magad a bőrödben.

Miben segít?

 • Rugalmasabban tudsz anyaként reagálni az új élethelyzetedre.
 • A kihívásokat magabiztosabban kezeled.
 • Képes leszel megkérdőjelezni a téged bénító, hátráltató, megszokott kereteket.
 • Új eszközöket fedezel fel, melyekkel könnyebben elérheted céljaidat.
Időpontot kérek!

Mi az a mediáció?

A mediáció kiélezett konfliktushelyzetek megoldását, a két fél megegyezését segíti elő. Feltérképezem, hogy mi a célotok, mi lehet mindkettőtök számára a legjobb megoldás. Mindkét felet külön-külön meghallgatom annak érdekében, hogy a közös mediációs ülésen a konfliktus oldására tudjunk koncentrálni.

Miben segít?

 • Jobban megértitek egymás szempontjait.
 • Megtaláljátok a közös célt.
 • Hatékonyabban tudtok a kitűzött cél érdekében együttműködni.
 • Rugalmasabban tudtok a konfliktus utáni új élethelyzethez alkalmazkodni.
Időpontot kérek!

Ha felkészültél a változásra, én végig kísérlek rajta!

Biztosítom a tanácsadási folyamat kereteit, kontrollálom és irányítom a beszélgetéseket, az igényeidnek megfelelő eszközök segítségével. Csak akkor vagyok munkámmal elégedett, ha közösen eljutottunk a megoldásig.

Készen állok!

Együtt sikeresen eljuthatunk oda, hogy …

 • Felismered értékes tulajdonságaidat és képes vagy ezeket különböző helyzetekben alkalmazni
 • Képessé válsz önállóan fejleszteni az adott élethelyzetedet támogató képességeidet
 • Felismered és használni tudod a múltban rejlő erőforrásaidat
 • Hatékonyabban kezeled a konfliktusokat a gyermekeddel, társaddal, környezeteddel
 • Élménnyé válik számodra a problémamegoldás
Kezdjük el!

Melyiket válasszam?

Segítek a döntésben. Az első közös alkalom után javaslatot teszek, hogy számodra az egyéni coaching, a páros coaching vagy a mediáció jelenti-e a megoldást.
A design alapú tanácsadás lényege, hogy igényeidnek megfelelően hozzád igazítom, testre szabom a folyamatot,
amely segítségével biztos, hogy eredményesen tudunk együttdolgozni.

Soul Design kismamáknak

Rólad szól. Arról, hogy mit szeretnél elérni, milyen problémát szeretnél megoldani, és hogyan tudod megvalósítani a céljaidat. A folyamat során közösen beazonosítjuk a megoldandó élethelyzeted, megvizsgáljuk az eddigi stratégiádat és új utakat találunk a megoldáshoz.

A tanácsadást érdemes már a várandósság alatt igénybe venni, kihasználni a benned zajló változásokat azért, hogy megerősítsd magad és magabiztosan várd kisbabádat. A tanácsadás segít abban, hogy felkészülj nem várt helyzetekre, kórházi és egyéb intézményi konfliktusok kezelésére.

A tanácsadás általában hetente egyszer történik, egyéntől függően egy problématerület megoldásához 3-5 alkalom szükséges. Minden tanácsadáson egyeztetünk számodra egy-két lelkesítő feladatot, melyek támogatnak a probléma megoldásban.

Lehetőség van arra, hogy a tanácsadás online (Skype-on keresztül) valósuljon meg, illetve bizonyos körülmények esetén otthonodban találkozzunk.

Időpontot kérek!

Soul Design pároknak

Rólatok szól, rólad és a párodról. Azon dolgozunk együtt, hogy hogyan tudtok jól működni egységként, hogyan tudjátok még jobban támogatni egymást. Nem kell találgatni, mit szeretne, mit gondol a másik, mit tenne, ha ez vagy az lenne. Vezetésemmel mindezt egy biztonságos, nyugodt, támogató környezetben beszélhetitek meg.

A tanácsadást érdemes olyan helyzetben igénybe venni, ami mindkettőtöket elbizonytalanít, próbára tesz. A várandósság a leendő apukákra is hatással van. Együtt képesek vagytok felkészülni a szülőszerepre, meg tudjátok erősíteni a kapcsolatotokat, annak érdekében, hogy a gyermek egy kiegyensúlyozott családba érkezzen.

A tanácsadást, az egyéni coachinghoz hasonlóan, hetente egyszer érdemes igénybe venni. Annak érdekében, hogy mindkettőtökre elég idő jusson, egy alkalom az egyéni coaching időtartamánál hosszabb, annak duplája is lehet. Attól függően, hogy milyen élethelyzeten dolgozunk, 3-5 alkalomra számíthattok. A tanácsadás során érdekes feladatokat keresünk, melyek segítségével otthon is folytathatjátok a párbeszédet.

Kényelmeteket prémium szolgáltatásként házhoz hívási lehetőség is biztosítja.

Időpontot kérünk!

Soul Design mediáció

Arról szól, amikor ég a ház vagy végképp zsákutcába kerültetek. Arra keressük a választ, hogy hogyan és merre tovább. A mediáció azonnali beavatkozás egy akut krízishelyzetben, mely során biztosítom, hogy mindkettőtök számára elfogadható terv, megállapodás szülessen a továbblépésre.

A mediáció több alkalomból áll. Az előkészítés során a felekkel egy-egy órát beszélgetek, majd egy héten belül megtörténik a közös mediációs ülés, mely kb. 3 órát vesz igénybe. A közös találkozó végén mindkét fél úgy áll fel, hogy mindent átbeszéltek és egyezségre jutottak.

Igényeiteknek megfelelően a mediáció folytatása lehet a páros coaching vagy az egyéni coaching.

Időpontot kérünk!

Házhoz hívási lehetőség

Házhoz hívásra Budapesten, kizárólag a IV., XIII., XV. kerületben van lehetőség. A házhoz hívás díja a tanácsadási óradíjon felül 1000 Ft.

A gyermekágyas időszak a családok számára embert próbáló és érzékeny időszak, ezért a babátok 6 hetes koráig a IV., XIII., XV. kerületben a házhoz hívás ingyenes.