Zsófi

Life coach, mediátor vagyok. Budapesten élek a családommal, nevelem majd 2 éves kisfiamat. Küldetésemnek tekintem, hogy a gyermekek biztonságos, szeretetteljes környezetben nőjenek fel, ehhez pedig elengedhetetlen, hogy szüleik jól érezzék magukat, élvezzék szülői szerepüket, képesek legyenek ebben a csodálatos élethelyzetben újra és újra megújulni, problémáikat megoldani. Én ebben segítek Nekik.

Dani

18 hónapos kisfiú vagyok. Budapesten, a családommal élek, nevelem a szüleimet. Küldetésemnek tekintem, hogy számukra mindig új és új kihívásokat állítsak, támogassam őket abban, hogy bátran éljék meg szülői szerepüket, legyen megoldásra váró problémájuk. Én ebben segítem Őket.

6+1 dolog amit érdemes tudni rólam

1

2010-ben szociálpolitika mesterszakon végeztem az ELTE-n, 2010-2013 között társadalmi vállalkozások fejlesztését célzó programok szakmai vezetőjeként dolgoztam. Egyetemen hallgattam személyiséglélektant, fejlődéslélektant, szociálpszichológiát.

2

2007 óta foglalkozom segítő kapcsolatokkal, a Dr. Kollár Coaching Iskolacsoport Life and Business Design Intézetében végeztem akkreditált coachként és mediátorként. Szintén ebben az évben szereztem meg a Pécsi Tudomány Egyetem tanúsítványát is.

3

Nekem abban segít a coaching, hogy képes legyek a jelen kihívásaival megküzdeni, élvezettel felkészülni az új feladatokra.

4

Jelenleg a düh és agresszió kezelés lehetőségei foglalkoztatnak leginkább. A múló és közelgő dackorszak sok kihívást jelent.…

A coachommal már dolgozunk az ügyön.

5

Elengedhetetlen számomra a folyamatos továbbképzés, fejlődés. Jelenleg a gazdasági modellek, különösen a Toyota modell magánéleti dilemmákban történő felhasználása köti le a figyelmem. Tagja vagyok az ILOVESCHOOL szakmai közösségnek.

6

Ha reng a föld, akkor se hagynám abba a testedzést. Kedvencem az PIYO  és a Turbo Fire edzésprogramja, függővé tesz a felszabaduló endorfin és elégedettség érzése.

+1

Hogy honnan jött nekem a coaching? Volt egy pillanat, ami megrengette a világomat. Amikor csak azt tudtam, hogy kell valaki, aki segít. Aki felteszi a jó kérdéseket, aki figyel, reflektál arra, ami történik velem. Nem elemez, nem analizál, hanem vezet a szó legnemesebb értelmében. Ha érdekelnek a részletek,

olvass tovább!

Sok kérdésed van?

Szeretnéd tudni, hogyan, milyen formában tudlak támogatni? Szívesen megismernél , mielőtt belekezdünk a közös munkába?

Akkor beszéljünk, még ma!

30 perces mini skype tanácsadás keretén belül, elmondhatod miért kerestél meg, milyen kérdéseid vannak, milyen segítséget vársz. Én pedig elmondom, hogyan tudlak támogatni, miben, hogyan fogok Neked segíteni. A beszélgetés nem kötelez semmire.

Ha mégis úgy döntesz, hogy érdekel a közös munka, akkor 30% kedvezménnyel, óránként  4900 Ft-ért tudod megkezdeni a tanácsadást.

Ne hezitálj! Legrosszabb esetben megoldódik a problémád!

Várom jelentkezésed a info@souldesign.hu címre!

1047 Budapest Illek Vince utca 4 szám alatt (csengő:Ruszkai-Kogon)

Rólam mondták

Zsófihoz a saját gyerekem is bármikor küldeném!
Krisztina, Oktató
Már az első beszélgetés is olyan volt, mintha ezer éve ismernénk egymást, mindenről szívesen beszéltem.
Katalin
A coaching számomra egy kötetlen beszélgetést jelentet, amiben jobban megismertem magamat és gyengeségeimet (félelem, túlzott féltés, aggódás). Egy tükröt mutatott, melyben láttam milyen bizonytalan, döntésképtelen, görcsös vagyok. A problémáimat saját magam okozom magamnak és ezeket csak ÉN tudom szabályozni és megoldani, de a coaching rávezetett, hogy a válaszokat önmagamban keressem. Feladatokat kaptam, amiket kipróbáltam és beváltak. Minden coaching után egyre jobban éreztem magam és vártam a következő alkalmat. Köszönöm a lehetőséget
Júlia
Zsófit munkatársként ismertem meg. Közös feladataink során tanácsaival, humorával sokszor átsegített a nehéz helyzeteken. Azóta jó barátságba kerültünk, de továbbra is fordulhatok hozzá akár munka-, akár magánügyekben. Nőként, anyaként és szakemberként is nagyra értékelem, csípem a csajt!
Zsuzsa